Zonnepanelen voor particulieren

Laat ons u adviseren.

Financieel een interessante investering.

Wij zijn gespecialiseerd in daken op woningen, wij zorgen voor de installatie en montage! Daarnaast betaald u als particulier geen BTW over zonnepanelen.

Met zonnepanelen wek je stroom op via je eigen dak. Zo bespaar je flink op je energierekening. Elke maand opnieuw! Het aanschaffen van zonnepanelen is een slimme investering die je al snel terugverdient. Ook maken regelingen zoals de salderingsregeling, btw-teruggave of een gemeentelijke subsidie het kopen van zonnepanelen extra aantrekkelijk. Koop je zonnepanelen via A-Solartechniek, dan helpen we je van persoonlijk advies tot en met de professionele installatie.

ZONNEPANELEN

Aan de hand van uw wensen en behoeften kiezen wij samen met u het type zonnepaneel die bij u past.  Dit kunnen bijvoorbeeld blauwe polykristallijne zonnepanelen zijn maar meestal de populaire zwarte monokristallijne full black zonnepanelen.Wij werken altijd met A merk en Tier 1 zonnepanelen.

OMVORMER

Een PV systeem is niet compleet zonder de juiste omvormer. Wij werken met topmerken als Growatt en Enphase en kiezen aan de hand van het aantal panelen, de ligging en oriëntatie de juiste omvormer voor uw zonnepanelen.

GROEPENKASTINSTALLATIE

Uw PV systeem wordt aangesloten in uw groepenkast op een vrije groep. Als die er niet is dan plaatsen wij die kosteloos bij. Samen met u bepalen onze monteurs het kabeltraject vanaf de omvormer naar de groepenkast. In sommige gevallen kan het ook zijn dat uw zonnepanelen en omvormer worden aangesloten op uw wasmachinegroep.

MONITORING

Uw zonnepanelen worden gekoppeld aan een monitoringsysteem zodat u altijd kunt zien hoe uw zonnepanelen presteren. U heeft zo altijd inzicht in uw rendement en besparing.

ADVIES OP MAAT

Door middel van actuele luchtfoto’s en hoogtekaarten kunnen wij vrij eenvoudig en snel een passend systeem voor u ontwerpen. Indien u dat wenst kunnen wij natuurlijk ook altijd bij u langs komen om u te adviseren.

PLANNING

Onze werkvoorbereiders maken een afspraak met u wanneer wij uw zonnepanelen komen installeren. Afspraak is bij ons afspraak, uiteraard moet het weer wel even meewerken.

INSTALLATIE

De installatie van uw PV Systeem wordt uitgevoerd door onze eigen gecertificeerde en erkende zon-installateurs.

BETALING ACHTERAF

Wij vragen geen aanbetaling. Bij ons betaal je pas voor jouw zonnestroomsysteem op het moment dat het compleet geïnstalleerd en werkend op jouw dak ligt.

SERVICE EN GARANTIE

Wij staan voor onze installaties. Wij leveren u alle garantiebewijzen en mocht er eens iets zijn komen wij het weer oplossen.

 

Voordelen particulieren